Lifestyle

Hello world!

Ik ben al een tijdje achter de schermen bezig om alles op orde te zetten zodat deze splinter nieuwe website er tip top uit ziet. Het was weer even zoeken hoe het ook alweer werkte en er was het een en ander verandert. Maar het levert een prachtig design op voor mijn nieuwe stukje internet. 

Ik ga niet bloggen met als hoofdzaak producten te reviewen. Dit heb ik lang gedaan voor mijn blog MissPinkyNails. In deze blog wil ik vooral het leven centraal laten staan. Daarbij horen natuurlijk af en toe wel producten of diensten van anderen maar dat gaat niet de hoofdlijn zijn.

Sinds ik niet meer blog is er natuurlijk heel veel veranderd. Vooral in mijn eigen leven. Dit zijn toch wel zaken die mij bezig hebben gehouden en nog steeds bezig houden. Na wat denken en in mijn eigen hoofd brainstormen kwam ik tot een conclussie. Ik kan toch echt niet de enige vrouw zijn die tegen of met bepaalde zaken rondloopt. Tijd om iets op te zetten om mijn gedachtes, struggels, vreugde, plezier, tegenslagen en al het anderen uit het leven te delen.

Iets voor mezelf hebben en creeeren. Ik denk dat het best is gelukt. Ik heb echt nog geen idee met welke regelmaat ik een blogpost wil plaatsen maar er zullen regelmatig berichten voorbij komen. En ook ik zal met de billen bloot gaan en persoonlijke dingen delen. Want bij een blog over het leven horen niet alleen de leuke dingen.

Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan het lezen aan mijn verhalen.

Geef een reactie