Lifestyle

Confetti

Confetti heeft voor mij zoveel meer betekenis dan zooi wat overal inkruipt. Ja als huisvrouw denk je meteen ‘Ohw nee dit is een ramp’. Maar wat als je er nou echt van kan genieten? En je er helemaal geen problemen mee hebt?

Confetti, kleine stukjes papier die je heel snel en makkelijk kan verspreiden, vrolijkheid bieden, bij een feestje horen en vergeet vooral het enorme kleurenspel niet.

Het klinkt een beetje apart allemaal maar waarom ik uitgerekend met dit als eerste stukje begin? Heel simpel! Confetti kan je als een soort verbeelding gebruiken. Denk aan een van de meest bekende confetti spreuk. En wanneer meer mensen dit toch tot zichzelf zouden maken dan zouden er een hoop minder verwijtende vingers de wereld in geslingerd worden.

Ook hoort confetti voor mij bij een feestje en op zich deze nieuwe blog met een compleet nieuwe insteek is een feestje op zich. Wat er allemaal komen gaat ik heb nog geen idee en hoe ik dit precies ga aanpakken weet ik ook nog niet. Het zullen wel allemaal onderwerpen zijn die te maken hebben met dingen uit mijn eigen leven. Want tenslotte is het voor mij wel een uitlaatklep met alles wat er voorbij komt of is gekomen in mijn dagelijkse leven. 

Confetti2

Ik wil niet voor niets een blog beginnen over mijn leven als moeder, vriendin, vrouw, chronische zieke, patiënt. Ik hoop hiermee een taboe op vele onderwerpen een beetje te doorbreken want ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die sommige dingen tegen kom.

Prutsen is de meest onderschatte fase van het creatieve proces.”

Geef een reactie