Momlife

Quotes

 Letterborden en/of lightboxen iedereen kent ze wel. Uit vele huishoudens zijn ze niet meer weg te denken. Je huis opleuken met een spreuk, een geintje maken op de wc, een zwangerschap bekend maken of het geslacht. Noem het maar op overal worden ze wel voor gebruikt.

Sinds vorig jaar Februari wonen wij in een ‘nieuw’ huis en hebben we veel meer ruimte. Ja, soms verbaasd het ons nog wat wij allemaal in ons kleine appartementje gepropt kregen. Maar sinds we hier wonen heb ik ook 1 letterbord op de kast staat welke regelmatig veranderd word. Op de eettafel en op de wc heb ik een Lightbox staan.

Ook vind ik leuk om quotes op zelf gemaakte krijtborden of iets te schrijven. Zo hebben wij in onze wc 2 schilderijtjes hangen met leuke spreuken. Die natuurlijk toepasselijk zijn op ons maar ook op de wc.

Met bijzondere dagen kun je op pinterest de meest gekke, leuke en pakkende quotes vinden. Ik hou er zelf altijd wel van om een beetje te spelen met woorden. Maar ik snuffel graag rond voor nieuwe inspiratie. Zo kun je natuurlijk ook door verschillende spreuken te combineren je eigen draai eraan geven.

Toch vreemd want ik als dyslect die dol is op woorden…

Nou ja ik ben niet perse dol op woorden. Ik vind het leuk om mensen te raken met bepaalde stukjes tekst of quotes. Hiermee kun je soms aardig wat emoties los krijgen. En dan heb ik het niet perse over de tranen van verdriet variant. Maar lachende mensen maken mij gewoon enorm vrolijk. Ik kan daar gewoon van genieten.

Geef een reactie