Lifestyle

Regenboogjes

Regenboogjes, heldere kleuren die in elkaar overlopen. Ik hou er van. Tijdens de donkere regenbui waar aan de andere kant de zon schijnt. De zon die er voor zorgt dat er prachtige kleuren ontstaan. En deze 2 staan toch wel gelijk aan mij. Kleur en zon.

Kleur in je leven is belangrijk. Het maakt je vrolijk en door de glimlach straal je meer. Wanneer je meer kleur in je leven wil kan dat natuurlijk altijd. Kleding, make up, nagellak, assesoires, vanalles kan je bedenken maar ik ga zelf altijd nog een stapje verder.

Buiten dat ik van kleurrijke kleding en make up houd heb ik ook diverse assesoires in de meest felle kleuren. Ik denk dat kleur wel echt bij mij hoort. Want buiten dat verf ik namelijk al heel wat jaren mijn haar in de meest bijzondere kleuren. Ooit begon ik met gekke combinaties in natuurlijke tinten. Van blond met zwart tot rood met blond. Alles had ik wel al geprobeerd. Dit was natuurlijk na een tijdje niet meer zo bijzonder en ik wou wel meer.

Ik weet nog dat we op vakantie waren en ik roze haarverf zag. Uiteindelijk heb ik dit gekocht en heb ik mijn hele blonde koppie knal roze geverfd. Ik was een jaar of 16/17. Vanaf dat moment heb ik echt al vanalles gehad. Van 1 kleur geheel tot allemaal regenboogjes. Ik voel me er heel erg prettig bij. Zonder kleur voelt het bijna gewoon kaal of niet als mezelf. En de opmerkingen als “het is al Carnaval geweest hoor” of “Moet je die suikerspin eens zien” nee die doen mij vrij weinig!

Eens in de zoveel tijd blondeer ik mijn uitgroei weer en gaan de radartjes werken. Wat doen we deze keer. Toch altijd een soort verrassing voor de mede mens. Zo erg zelfs, dat er al eens een ware weddenschap is geweest op mijn haarkleur. Afgelopen kerst had ik groen met een beetje blauw en roze. Zo groen als de Grinch! Vond het echt tof. Voor nu ben ik gewoon weer terug bij mijn basis kleur. Namelijk roze. De blauwe punten die er nog in zaten worden zo lekker paars en vagen zo weer verder uit met het roze. En wie weet over een week of 6 wat ik weer bedenk te gaan doen.

Suggesties kunnen natuurlijk altijd achter gelaten worden!

Geef een reactie