Julia

Julia – Wie is Julia

Een tijdje terug zat ik met mijn vriendin Julia te sparren over ons moeder leven. Druk bezet en altijd bezig en ook zij heeft te kampen met lichamelijke klachten. Hierdoor zit ze momenteel in een ontzettend zwaar en pittig traject. Want buiten dat ze rond loopt met een versleten heup zal ze eerst een gigantisch ander traject moeten volgen.

Toen wij dit zaten te bespreken vertelde ze mij dat ze er graag over wou gaan schrijven of vloggen. Maar door haar ontzettend drukke leven heeft ze hier weinig tot geen tijd voor om dit online te zetten. Tot ik haar aanbood om dit 1x per week op World of Wendy te komen doen. Ik bedoel hier draait het om moeders die buiten het moeder zijn ook nog de persoon zelf zijn. Dit vond ze een fantastisch idee en daarom stelt Julia zichzelf graag even voor!

Hallo Allemaal

Mijn naam is Julia. Ik ben 40 jaar en woon met mijn man Alex en 4 kinderen in Almere.

Ik werk 4 dagen in de week in de kinderopvang. Alex werkt 5 dagen. De oudste zit op de universiteit en de middelste twee in groep 4 en groep 8. De jongste is net 3 geworden en zit op hetzelfde kinderdagverblijf als waar ik werk. Rick, de oudste, is vaak bij opa en oma, zodat hij rustig kan studeren.

 

Iedere woensdagavond zing ik bij een popkoor in Almere, popkoor BinnensteBuiten, en zit daar ook in de creatieve commissie.

Ook zit ik in een traject waarbij ik uiteindelijk een gastric bypass zal gaan krijgen. Hiervoor moet ik twee keer in de week sporten en loop ik bij een diëtiste.

 

Zoals je kunt lezen heb ik een druk leven. Over dat drukke leven en hoe ik daarbij de ballen in de lucht hou (en soms eentje laat vallen) ga ik jullie hier, op World of Wendy, op de hoogte houden! Tot gauw!

Geef een reactie