Lifestyle

Start Over…

De titel heeft aan alle kanten een dubbele eindjes. Want een start over kan op dit moment op veel verschillende manieren worden ingevuld. Alles lijkt opnieuw te beginnen.

Eind juni het leek even zo fijn dat alles een BEETJE normaal werd. Er kwam weer wat meer rust in mijn hoofd en we konden gewoon Wouters verjaardag vieren. Nou ja niet helemaal gewoon maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een dag was dat! Het voelde ondanks de regels en de aanpassingen echt als een perfecte dag.

Kort daarna hadden we nog de verjaardag van Fay en uiteindelijk besloten we dat onze vakantie toch ook nog door kon gaan.

Dus al met al hebben we echt super fijne maanden gehad… Maar toen kwam corona weer om de hoek kijken. En ja waar de schuld ligt of wat ze wel of niet hadden moeten doen daar ga ik geen discussie over starten. Want zodra je maar iets van internet of social media opent kun je je aansluiten bij een discussie. Ik pas er voor! Ik doe wat ik denk dat goed is voor mij en mijn gezin.

Start over…

Ja we zitten weer thuis. Dit keer mag Fay natuurlijk gewoon naar de opvang wat al een hele fijne bij komst is. Wouter werkt minimaal maar af en toe een dagje om vooral bier op te halen.

En ik? Ik ben veel thuis merk dat ik steeds meer de behoefte heb om met mijn blog aan de slag te gaan, uit te breiden met een andere liefde waar het ooit allemaal mee begon… Nagellak. Want immers zit mijn eerste therapie jaar erop welke ik met veel lof en prachtige woorden heb afgesloten. En de komende tijd zal ook hier het e.e.a. in veranderen. Dus tijd voor een nieuwe start. Dus ik wil ook hier een start over maken zodat ik er weer meer plezier ga krijgen op de momenten dat het gewoon echt even niet leuk is want het is gewoon allemaal al zwaar genoeg!

De komende tijd heb ik voor mezelf gewoon wat doelen gezet waar ik gewoon echt wat mee wil. Alleen hoe ik dit allemaal moet gaan aanpakken en uit gaan werken is voor mij nog even een zoektocht en een puzzel. Maar ik weet zeker dat mij dit wel gaat lukken! Ik ben al vaker uit diepere dalen geklommen. 

Geef een reactie