Lifestyle

Hersenspinsels

Afgelopen week ben ik ontzetten druk bezig geweest met vanalles en nog wat. Nu mijn therapie dagen minder worden ben ik vooral aan het genieten van mijn tijd maar ook aan het nadenken wat ik er mee wil gaan doen.

Zo druk als mijn hoofd nog steeds is komen er 100000 ideeen voorbij en met een rondje door een action, ikea en overige winkel met veel freubel spullen komen er nog meer ideeen bij. Dus wat nou!

Natuurlijk liet ik vorige week al een foto zien dat ik bezig was om het nagellak maken op te pakken. Dit begint meer en meer vorm te krijgen. Ik ben nu aan het wachten op de flesjes zodat ik daar verder mee kan.Wel heb ik mijn eigen logo helemaal ontworpen en zijn er natuurlijk al stukjes www vast gelegd.Ik denk dat het daar wel goed mee komt. En natuurlijk zal ik in het begin alles moeten finetunen maar dat hoort erbij als je ergens aan begint.   

Maar toch merk ik dat het leuk is om zoiets te gaan doen maar wil ik ook gewoon dagelijks een momentje hebben dat ik even voor mezelf kan gaan zitten en wat op papier kan doen. En moet dat perse iedere dag. Tuurlijk niet maar een momentje voor je zelf en even wat op papier zetten kan wel helpend zijn om zo even tot jezelf en je behoeftes te komen. En dit is echt de aller grootste verandering die ik afgelopen jaar heb doorgemaakt. Want eerlijk, tijd voor jezelf? Dat heb ik toch niet nodig ik ben de hele dag thuis. FOUT! Ook dan heb je behoeftes en tijd voor jezelf nodig. En die ben ik steeds meer aan het ontplooien. En natuurlijk zitten er dagen tussen dat ik nergens zin in heb. En ook dat mag. Is het praktisch met een stuiterende peuter in huis… Nope! Maar er dan samen iets van maken is wel het belangrijkste.

Maar welk idee ik nou helemaal leuk ga uitwerken weet ik nog niet. Ik heb in ieder geval een Bullet Journal gekocht. Knutselspullen heb ik genoeg. Het enige wat nu nog meespeelt is dat ik nog geen idee van heb hoe ik het ga invullen. Maar ik denk dat dit met de tijd vanzelf wel zal uitwijzen. Zo kan ik buiten mijn eigen lakjes, blogjes en overige bezigheden ook ergens anders mijn creativiteit in kwijt en dat bevalt mij prima!

Geef een reactie