Momlife

#Momlife

Daar zit ik weer. Even mezelf terug trekken op ons zolderkamertje. Onze kleine dame ligt in bed en Wouter is weer een dagje aan het werk. Dus dat betekend even een moment voor mijzelf! Heerlijk! Zou je zeggen…

Gisteren heb ik een kleine ingreep in het ziekenhuis gehad. Ik ben hart patiënt (ook daar zal ik binnenkort iets meer over vertellen) en droeg tot en met gisteren een reveal met mij mee. Een reveal is een soort van mini USBstick die mijn hartslagen registreert en deze naar het ziekenhuis verstuurt. De batterij was leeg en dus moest hij eruit. Ik wist dat dit moment er een x aan zat te komen maar nu midden in de verhitte strijd tegen corona had ik niet verwacht. Door corona hebben ze hem ook niet vernieuwd maar alleen verwijderd.

Dus gisteren ging ik met mijn goede gedrag toch maar naar het ziekenhuis. Niet echt een plek waar je graag bent met al die corona besmettingen maar goed. Na een kleine 3 kwartier was het gedaan. Wel met 4 verdovingsspuiten verder ipv de geplande 1 maar hij was eruit. Doel behaalt.

Maar dan… het moment dat je thuis komt en je kind thuis is van de psz en je weer compleet aan zou moeten staan. DIKKE DOEI! Gisteren zijn mijn ballen allemaal tegen de grond gegaan. Ik kon niet meer het deed zo’n pijn. Dus de hele dag maar op de bank en mezelf laten verzorgen. Fijn dat het kon natuurlijk maar je wil gewoon helpen met vanalles.

Vandaag een nieuwe dag, waar ik wel weer aan moet staan. Hoeveel pijn ik ook heb. Fay moet vandaag nog naar een afspraak en dus moet ik wel. En nu ze ligt te slapen merk ik hoeveel energie die afspraak mij heeft gekost. Mijn batterijtje is gewoon weer leeg.

En dat terwijl ik zoveel plannen had. Mijn plan voor mijn bullet journal, de lakjes, blogjes en nog wat huishoudelijke taken. Maar dat komt wel weer. Nu moet ik gewoon zorgen dat het ene balletje van mezelf omhoog blijft en in combinatie met het balletje van Fay en dan is de rest maar even bij zaak.

Zorgen voor mezelf! Dat gaan we doen de komende dagen!

En dan vertel ik jullie snel meer over ons Halloween avontuur!

Geef een reactie