Momlife

CHAOS!

November is nog niet voorbij maar het is wel een maand die nu al genoeg had om te delen. Het leven als moeder en de rust momenten, de mini operatie, therapie wat langzaam veranderd, Corona en alles meer.

Nou is het jullie vast wel opgevallen dat deze week het blogje niet op woensdag online is maar op donderdag. Dit heeft er mee te maken dat ik dinsdag zo moe was dat ik wou slapen en dat heb ik ook zeker gedaan. Punten voor mezelf want luisteren naar mijn lijf is echt iets wat ik zo goed heb geleerd afgelopen jaar! Maar jemig wat een week was dit zeg!

En terwijl ik dit typ vallen mijn ogen ook weer bijna dicht en moet ik gewoon echt even gaan liggen. Alleen mijn nieuwe telefoon komt zo binnen en dus moet ik mijn oude telefoon nog even leeg maken met alle duizende foto’s. Dus terwijl ik wacht kan ik best even voor jullie een week update typen. En zit ik rustg achter mijn laptop.

Nog bijkomend van de mini operatie ben ik afgelopen week even op en neer geweest naar Coevorden samen met mijn moeder voor een gezellig ochtendje. Heb ik samen met mijn moeder ontzettend veel papierwerk in orde zitten maken. Kwam natuurlijk Sinterklaas in het land, wat daarmee ook nog een ontzettende leuke drukte met zich meeneemt. En daarbij alle afspraken die we hebben staan voor Fay maar ook voor mezelf. Maakt dat het huishouden er zo nu en dan even bij in schiet.

Met Fay zijn we begonnen met SI Therapie, in de volksmond prikkeltherapie, om voor haar meer rust te creeeren. En daarbij is ook het GGZE voor kids ingeschakeld omdat er een scheve verhouding bestaat in de prikkelverwerking en het gedrag wat Fay daarbij toont en wat elkaar daarmee ook in stand houd. Ingewikkeld he?!

Verder heb ik best wel heftig nieuws gehad van een groepsgenoot. Hij ligt in het ziekenhuis op de IC met corona. Wederom ben ik ontzettend geschrokken van wat het met mensen en hun gezonde lijf doet. Ik moet er echt niet aan denken om ook getroffen te worden dus zulke dingen zijn voor mij gewoon weer even een realiteitscheck. Dus ik ga gewoon weer verder en hou me strikt aan de regels. Alles wat net aan buiten de lijntjes valt vind ik zelf al best pittig en voelt vaak niet goed. De discussies rondom corona vind ik vrij pittig. Het voelt voor mij alsof ik mijn gezondheid extra moet beschermen en dus vermijd ik deze discussies graag. Het kost mij meer energie dan dat ik er vrolijk van word dus dan maar een simpele ‘ieder zijn eigen mening’.

Laten we hopen dat komende week een paar stapjes rustiger word zodat ik ook plek heb voor andere zaken die mij aangaan. En dat ik zo toch ook meer rust krijg!

Geef een reactie