Lifestyle

Einde in zicht?

Nog even en dan is het jaar 2020 voorbij. Wat begon met mooie getallen en daarmee hoopvol een mooi jaar zou worden. Werd een dramatisch jaar met vele veranderingen in de samenleving.

Inteligente Lockdown, versoepelingen, mondkapjesplicht, volle ziekenhuizen, was je handen kapot en natuurlijk de laatste maand een harde lockdown. Het zijn allemaal termen die we dit jaar vaak misschien wel te vaak hebben gehoord en om ons oren hebben gekregen. Iedere persconfrentie was het weer hetzelfde verhaal. Misschien net een beetje anders maar in grote lijnen was het houd afstand, was je handen, blijf thuis.

Wij hebben ons het hele jaar netjes aan alle regels gehouden. Zijn het hele jaar er flexibel mee om gegaan en hebben het helaas moeten laten gebeuren. Maar nu de laatste 2 weken van het jaar zijn begonnen is er ineens een heftige omslag voor ons. We zitten in quarantaine. Zo goed alles aangehouden en toch heeft het Wouter te pakken gekregen. En nu? Nu zit Wouter op onze zolder. Gelukkig hadden we het voorjaar tijd genoeg en is deze helemaal af en hebben we nu echt een fijne zolderkamer. Maar het is niet een plek waar je 7 dagen voor je lol zit. En Fay en ik? Wij leven beneden en op de eerste verdieping in de hoop dat we veilig zouden blijven.

Het is echt een chaotische tijd zo. Ik voel me niet heel fijn in ons eigen huis maar ook een hotel medewerkster. Iets wat ik altijd graag wou als mijn droombaan. Maar niet in deze situatie. Ik voelde me tot aan zaterdag, tevens de dag van mijn corona test super goed. Maar helaas ook mijn uitslag was positief en in de nacht verslechterde ik enorm snel. Ik werd ontzettend kortademig en mijn hartslag ging met een raptempo omhoog. Niet heel fijn zoals je kan bedenken. Maar gezien het tempo dat het slechter ging toch maar de huisarts gebeld en die had alle controles gedaan maar vond die ademhaling niet goed dus wou ze overleggen met de longarts. Helaas moest ik me gaan melden in het ziekenhuis. Na verschillende testen en controles en verschrikkelijke prikken mocht ik met een doos medicatie naar huis. Mocht het straks weer beter gaan komen er weer leukere artikelen online maar momenteel is het gewoon echt overleven op alles!

En alvast voor de mensen die denken ow en hoe was jullie kerst dan?! Niet doen! Ik ben zelf niet zo kerst gericht. Dus dat het dit jaar al bout zou zijn was ik al op voorbereid en het werd zo niet heel veel minder. Dat ik donderdag geen oud & nieuw kan vieren met mensen die ik lief heb is voor mij zoveel erger! Dus ik denk dat we dat feestje maar nog een x over gaan doen in het nieuwe jaar!

Ik wil jullie wel een heel fijn uit einde wensen!

Geef een reactie