Just Me

Wie ben ik? Wat doe ik? Hoe sta ik in het leven? En er zullen nog een tal van vragen bij je naar boven komen. Natuurlijk ga je op mijn blog nog veel meer over mij te weten komen maar ik zal hier alvast iets over mezelf vertellen.

Wie ben ik?

Ik ben Wendy. Ik ben 34 jaar en woon in Eindhoven. Ik woon hier samen met mijn man Wouter en dochter Fay. Ik ben nu sinds juli 2017 moeder van Fay en ben al veel tegen gekomen.

Vanwaar deze Blog?

Na 3 jaar niets gedaan te hebben met schrijven en websites knutselen enz. enz. leek het mij leuk om dit weer op te pakken. Maar eerlijk is eerlijk een nagelblog met een rond stuiterende peuterpuber van 2,5 jaar, 2 a 3 dagen therapie en ook nog eens een huishouden is echt alles behalve een goed idee. Toen kwam ik met het idee om te gaan schrijven over mezelf en alles wat daar bij hoort.

Ken ik jou ergens van?

Dat kan! Een aantal zullen mij misschien nog wel kennen van MissPinkyNails.nl. Een blog waarin ik heel veel aandacht bestede aan nagel producten. Tijdens mijn zwangerschap van Fay kon ik het niet meer opbrengen om bezig te zijn met mijn nagels. Mijn nagels hadden enorm veel last van de hormonen, deden pijn, vond ik de nagellak stinken en dus was bloggen geen optie. Mijn domeinnaam bestaat nog steeds maar de blog heb ik opgeheven. Maar ik mis wel het schrijven.

Hoe is het gegaan afgelopen jaren?

Net voor ik ontdekte dat ik zwanger was had ik mezelf aangemeld bij het GGZ. Een instelling die ik denk wel iedereen kent. Toen ik mijn intake kreeg na lang zoeken na de juiste weg was ik zwanger. HOERA… en nou?

Ze verwezen me door naar de POP Poli. Een afdeling in het ziekenhuis bij gynaecologie waar een hele groep specialisten samen werkt. Verloskundigen, gynaecoloog, psychiater, kinderartsen, klinisch psycholoog, medisch maatschappelijk werker en verpleegkundigen van de kinder -en kraamafdeling. Alles en iedereen om de zwangerschap voor jou als vrouw fijner en dragelijker te maken. Hier heb ik enorm veel geleerd en heb ik een goede begeleiding gehad.

Maar waarom GGZ?

Ja, je leest het goed. Ik heb me aangemeld bij het GGZ. Een aantal jaren geleden ben ik gediagnosticeerd met bordeline. Dit kwam aan het licht nadat ik in een burn-out terecht kwam. Er waren vele persoonlijke heftige situaties die ik niet meer kon verwerken. Na de bevalling en de maanden erna ging het vrij goed, maar toen eindelijk alles weer een beetje een plekje had, ben ik toch weer naar de huisarts gegaan. Ik heb toen weer een verwijzing gekregen. Al gauw kon ik terecht en na een aantal gesprekken hebben ze mij doorverwezen naar een andere afdeling binnen het GGZ. Centrum P. Hier heb ik diverse individuele gesprekken gehad en bleek dat ik zeer geschikt zou zijn voor een therapie traject van 2 jaar. Hier ben ik nu op dit moment een half jaar mee bezig. En hier vertel ik jullie ook graag meer over.